HANDELSRECHT ADVOCATEN

Advocaten en advocatenkantoren gespecialiseerd in het handelsrecht vinden op plaats in Nederland

handelsrechtadvocaten.nl

Uw kantoor op HandelsrechtAdvocaten.NL & AdvocatenGids.NL

 

"Ik wil u nog wel laten weten dat een flink aantal clienten mij via deze advertentiemogelijkheid hebben weten te vinden !"

 

"Informationstart heeft een zeer effectieve internetmarketing-strategie voor ons bepaald, waarbij zij ons kantoor promoten op Echtscheidingsadvocaten.nl, AdvocateninRotterdam.nl en andere websites. Wij hebben diverse nieuwe cliënten verworven via het netwerk van Informationstart. Wij werken nu al bijna 5 jaar succesvol samen".

 

InformationStart Internet Concepts B.V. heeft een zeer sterke positie in het promoten van advocatenkantoren. InformationStart beschikt over een netwerk van meer dan 30 websites, geheel gericht op de advocatuur. Advocatengids.nl biedt potentiele cliënten de mogelijkheid om snel en efficiënt een advocaat of advocatenkantoor te vinden. Niet zoeken maar vinden, dat is de kracht van HandelsrechtAdvocaten.NL & Advocatengids.NL

 

Waarom deelnemen aan HandelsrechtAdvocaten.NL & Advocatengids.NL ?


Uw advocatenpraktijk wordt snel gevonden via HandelsrechtAdvocaten.NL & AdvocatenGids.nl


Het zoeken van een (gespecialiseerde) advocaat vindt steeds meer plaats via internet. De aanwezigheid van uw praktijk op internet wordt daarom steeds belangrijker: u wilt immers snel gevonden worden.


De vermelding van uw praktijk op HandelsrechtAdvocaten.NL & AdvocatenGids.nl heeft o.a. de volgende voordelen:


• wij vermelden al uw contactgegevens: naam, adres, telefoon en een link naar uw eigen website en/of sociale media;
• maximaal bereikbaar: uw praktijk is te vinden via de domeinnamen HandelsrechtAdvocaten.NL & AdvocatenGids.nl: een voor de hand liggende en gemakkelijk te onthouden naam die ook spontaan in de adresbalk van internet wordt getypt. Dit wordt Directe Navigatie genoemd, d.w.z. het zoeken van informatie op internet buiten zoekmachines om, door direct een domeinnaam in te typen;
exclusiviteit: wij vermelden een maximaal aantal kantoren per regio. De praktijk wijst uit dat de bezoekers van websites de voorkeur geven aan compacte informatie dan een lange lijst met bijvoorbeeld honderden advocatenkantoren, waardoor de bezoeker door de bomen het bos niet meer ziet;
• goede vindbaarheid en gebruiksgemak: uw praktijk is op AdvocatenGids.nl & HandelsrechtAdvocaten.NL op diverse manieren te vinden, per provincie, per stad en vaak ook door het zoeken op naam van uw praktijk;
• u kunt na elk jaar uw deelname desgewenst beëindigen zonder een opzegtermijn. Uw investering bedraagt 250 Euro per jaar exclusief BTW. Er zijn geen extra kosten voor onderhoud of beheer van de site.

 

De meeste advocatenkantoren kiezen ervoor om op meerdere websites uit ons netwerk vermeld te worden, daarbij hanteren wij dan aantrekkelijke kortingen. Een advocatenkantoor uit Den Haag, gespecialiseerd in strafrecht en letselschade, kunnen wij bijvoorbeeld promoten op een of meer van de volgende websites:


AdvocatenGids.NL
AdvocateninDenHaag.NL
Strafadvocaten.NL
Letselschadebureaus.nl, onderdeel Letselschadeadvocaten

 

Meer juridische websites treft u aan via deze link.


U kunt uw praktijk aanmelden via het onderstaande formulier. Uw kantoor wordt binnen 3 werkdagen na uw aanmelding opgenomen op de website.

 

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet en mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan beantwoorden wij deze graag.


Met vriendelijke groeten,


Mr. E. Voûte en het team van InformationStart B.V.


InformationStart Internet Concepts B.V.
Grote Markt 39 A
3111 NH Schiedam

 

Neem contact op met Voûte Digital Advertising B.V.

 

Voûte Digital Advertising wordt de nieuwe naam van Informationstart Internet Concepts B.V.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands